Log indOpret kontoKontakt os
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Kongeblå Haglöfs L.I.M Lite 25 Herre Tasker,haglöfs vinterjakke,haglöfs tight pro medium backpack,smuk

DKK740.73  DKK370.37Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00646
  • 7762 Antal på lager
  • Sort Haglöfs rygsæk, Tight icon large,haglöfs moonlite sovepose,smukkeste
  • Blågrøn Haglöfs Tight large, 291501,haglöfs tight evo large 30,smukkeste
  • Sort Haglöfs rejsetaske Lava 50 Herre Tasker,haglöfs sovepose junior,haglöfs couloir ii jacket,største udvalg
  • Sort Haglöfs regnslag small, 533541,rygsæk haglöfs udsalg,salg fremm
  • Tan Haglöfs rygsæk, Tight rugged,haglöfs moonlite review,online shopping hjemmeside
Kongeblå Haglöfs L.I.M Lite 25 Herre Tasker,haglöfs vinterjakke,haglöfs tight pro medium backpack,smuk_checkout

Description

haglöfs dunjakke essens Haglöfs Herre Tasker ,Kongeblå Haglöfs L.I.M Lite 25 Herre Tasker,haglöfs vinterjakke haglöfs zensor 1s pris,med billig pris

Haglöfs serie af ultralet udstyr har fået sig en dagtursrygsæk der er en ren drøm af en lækker og bredt andvenelig rygsæk. Lavet til højpuls aktiviteter, men også et fantastisk alternativ til ferierejsen.

Når noget skal være så let og alligevel stærkt, er vi vant til at detaljerne på rygsækken er til at overse. Med L.I.M lite 25 er det anderledes og rygsækken er et af de bedste bud vi har set på en rygsæk til ultraløbere og adventureracere.
Vægten på rygsækken er 355 gram, hvilket er uhyre let. Der er ingen afstivninger i ryggen, hvilket gør at rygsækken kan smyge sig helt tæt på kroppen og indholdet har fuldstændig frie tøjler til at lægge sig hvor det vil. Det er en stor fordel når vægten gerne skal så tæt på kroppen som muligt og spændes til så fast en kerne som det kan lade sige gøre.

Selvom rygsækken er så let er rygsækstropperne alligevel brede, der er brystsele med der kan justere i højden og der er hoftebælte med så tasken kan gøres godt fast til kroppen.
Når ikke tasken er i brug kan den foldes sammen til en ganske lille håndhold og puttes ned i en anden taske, hvis man fx er på vej på ferie. På den måde har man en lille rygsæk med til de små ture på ferien - helt genialt.
Foran kan du spænde en cykel eller klatrehjelm fast i en snøresystem, der ligeledes kan bruges til at komprimere hele rygsækken, hvis ikke du skal bruge alle de 25 liter rygsækken har af kapacitet.
Selve låget på rygsækken har en stor åbning i lommen, så du kan have de ting du skal bruge hurtigt tæt på. Inde i lommen er der ligeledes en lille karabin til nøglen eller en lille lygte du skal kunne finde hurtigt.
Sidelommerne har Haglöfs designere tilsyneladende ladet sig inspirere af de store trekkingrygsække, idet det er meget fleksible netlommer der let kan have et par drikkedunke i sig.

Dagtursrygsække fra Haglöfs har altid være noget specielt og L.I.M Lite 25 er ikke nogen undtagelse.
Let, fleksibel og rummelig.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.