Log indOpret kontoKontakt os
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Sort Haglöfs Astral III Jacket W Dame Outdoor,haglöfs boa hood,haglöfs rygsæk large,Fashion

DKK4,303.48  DKK2,151.74Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00557
  • 5140 Antal på lager
  • Oliven Haglöfs Rugged II Mountain Pant Dame Outdoor,haglöfs couloir,haglöfs couloir ii jacket,København Butikker
  • Sort Haglöfs Roc Icon GT Dame Outdoor,haglöfs bukser,haglöfs rygsæk,København Online Køb
  • Grå Haglöfs Gully Tee Men Dame Outdoor,rygsække haglöfs,haglöfs taske medium,top kvalitet
  • Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small,haglöfs tight pro xl,perfekt
  • Sort Haglöfs Roc Icon Q GT Dame Outdoor,haglöfs jakke,haglöfs tight pro large 25l,skynder sig at købe

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs Astral III Jacket W Dame Outdoor,haglöfs boa hood,haglöfs rygsæk large,Fashion_checkout

Description

haglöfs tight pro Haglöfs Dame Outdoor ,Sort Haglöfs Astral III Jacket W Dame Outdoor,haglöfs boa hood haglöfs tight large icon,god kvalitet

Astral III Jacket til kvinder er den naturlige afløser for Astral II der var en kæmpe succes fra Haglöfs. Skaljakken har da også alt hvad man kan drømme om af en 2 lags skaljakke - Bluesign certificeret.

Det første mange vil kigge på ved jakken er den Goretex membran der giver den tårnhøje vandtæthed og den rigtig gode åndbarhed. Og et vandsøjletryk på 28000 ER ufatteligt meget og garanterer dig en tør overkrop uanset regnmængderne. Åndbarheden med en modstand på under 6 er ligeledes rigtig meget og sammen med de mekaniske udluftninger, får du en skaljakke der kan få det meste af kroppens damp væk, inden det sætter sig som kold fugt.

Astral III Jacket W har en hætte der er hjelmkompatibel og som kan justeres ind, Så den passer til hovedet, også selv om du ikke har en hjelm på. Skyggen på jakken har en lille metalwire indebagved, således skyggen forbliver stiv og regnen ikke rammen ansigtet.

Frontlynlåsen er gemt bag dobbelte stormflapper, både foran og bagpå og de øvrige lynlåse på jakken er alle vandtætte. Det gælder både på de 3 lommer der er foran på jakken og de 2 lynlåse der kan lynes op under armene for at lufte ud.
Ved ærmeafslutningerne kan en velcrolukning lukke tæt omkring håndleddet eller handsker og den kan lukkes op når der er behov for at få luftet ud.
Alle de gode udluftningsmuligheder og den meget åndbare membran giver en jakke der er mere end ideel til aktivt brug - fra at cykle på jobbet til at 14 dages ekspeditioner på fjeldet.
Nederst kan jakken spændes ind i begge sider med enkelthåndsbetjente snører, så også der er der en mulighed for at åbne op, hvis der skal lukkes damp ud...

Inde i jakken er der i begge sider store lommer til at have drikkeflasker anbragt, hvis det bliver så koldt at de skal opbevares frostfrit. I den ene side er der derudover en lynlåslukket inderlomme, med plads til kamera eller din smartphone.

Haglöfs har altid imponeret med deres vandtætte beklædning og Astral serierne har altid været blandt de bedste sælgende. En fantastisk jakke til en virkelig fair pris.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.