Log indOpret kontoKontakt os
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs outlet,haglöfs rygsæk xl,online salg

DKK1,334.52  DKK667.26Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00650
  • 5874 Antal på lager
  • Sort Haglöfs computer taske, Connect 17",haglöfs skjorter,billig udsalg online
  • Sort Haglöfs Tight Large Herre Tasker,haglöfs regnjakke,haglöfs tight large,billige Online priser
  • Blågrøn Haglöfs Tight medium, 292001,haglöfs sko,outlet København
  • Sort Haglöfs rejsetaske Lava 50 Herre Tasker,haglöfs sovepose junior,haglöfs couloir ii jacket,største udvalg
  • Grå Haglöfs rygsæk, Tight medium,haglöfs rygsæk shosho 6000,fremragende værdi hot salg
Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs outlet,haglöfs rygsæk xl,online salg_checkout

Description

haglöfs sko hybrid Haglöfs Herre Tasker ,Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs outlet haglöfs corker x small,salg online her

Haglöfs Corker Large er en særlig rygsæk med faste sider, plads til PC eller tablet der ligger beskyttet i et foret rum og så er den lavet af 100% genanvendte materialer.

Selve konstruktionen af rygsækken er det der gør Corker noget specielt. De faste sider gør, at det er let at se hvad der er i rygsækken og indretningen med de mange små rum gør den særdeles velegnet som studierygsæk og arbejdsrygsæk for alle der fragter PC ´en med rundt.
I toppen af rygsækken er der et foret rum med god plads til en mindre tablet, nogen bøger eller måske madpakken. Den store sideåbning giver godt overblik over indholdet og en organizer i lommer gør det let at holde styr på alle de små ting. En nøgleklips holder styr på nøglerne i den ene side og i den anden side giver den store åbning mulighed for at have en drikkedunk eller regntøjet placeret i sikkerhed.

Foran på rygsækken er der placeret smart udviklede elastikker. Det smarte er, at du fint kan have plads til en regnjakke eller en lille cykelhjelm. Har du brug for at elastikken udvides, gøres det let med en tryk-klips.
Skulderstropperne er formede så de følger kroppens konturer og mavebæltet kan let klikkes af, hvis ikke du ønsker at bruge det.

Corker kommer fra firmaet bag de meget solgte Tight-rygsække og det er fantastisk dejligt at se, at Haglöfs fortsat tænker innovativt og tør bringe noget så anderledes til markedet. Tak til Haglöfs.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.