Log indOpret kontoKontakt os
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs corker large,haglöfs computer rygsæk,salg fremm

DKK889.18  DKK444.63Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00594
  • 5669 Antal på lager
  • Haglöfs rejsetaske, Cargo 60,haglöfs lim iii,tiltrække
  • Kongeblå Haglöfs Lava 90 sportstaske blue ink/steel sky Dame Tasker,haglöfs computer rygsæk,haglöfs tight pro medium review,overlegen kvalitet
  • Sort Haglöfs - Backup 17 skoletake Dame Tasker,haglöfs rygsæk small tilbud,haglöfs rygsæk xs,Sælge med tab
  • Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs corker large,haglöfs computer rygsæk,salg fremm
  • Lilla Haglöfs Haglöffs Tight L Imperial purple Dame Tasker,haglöfs rygsæk xs lilla,rygsæk haglöfs tilbud,Sammenlign priser
Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs corker large,haglöfs computer rygsæk,salg fremm_checkout

Description

rygsæk haglöfs børn Haglöfs Dame Tasker ,Sort Haglöfs Tight Small Dame Tasker,haglöfs corker large haglöfs lava legend 90,klassikere

Haglöfs Tight Small rygsækken er anvendelig til ”daypack”, som håndbage i flyet, som skoletaske eller til hverdagsbrug.

Haglöfs Tight Small er en ultra let taske. Den har de samme finesser og funktioner som de større modeller. Tasken er dråbeformet og sidder tæt mod ryggen. Den har justerings muligheder som gør at alle kan bruge tasken og indholdet kan holdes på plads mens du bevæger dig.
Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på hver side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen og for at holde vægten tæt til ryggen. Den har anatomisk korrekt udformede skulderstropper, som er polstrede og gør rygsækken bliver siddende i det leje du har indstillet den til.
Haglöfs Tight Small, har en volumen på 15 liter og passer til de korte dagture hvor du kun har brug for madpakken, drikkedunk og solcreme. Er ligeledes oplagt til at pakke i den store rejserygsæk og medbringe som lille dagtursrygsæk på rejsen.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Ind mod ryggen sikrer et AirMesh™ lag en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også mod en glat Gore-Tex jakke eller lign.
Et par ekstra detaljer - Haglöfs Tight er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud. Udenpå hovedrummet er der fundet plads til endnu et lynlåslukket rum til de småting, man hurtigt skal kunne komme til.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.