Log indOpret kontoKontakt os
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglofs tight large,haglöfs outlet online,fremragende kvalitet

DKK1,334.52  DKK667.26Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 00652
  • 5121 Antal på lager
  • Hør Haglöfs MESH PACKERS S-M SET poser Herre Tasker,haglöfs duffel,haglöfs tight medium,billig Danmark butik
  • Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs outlet,haglöfs rygsæk xl,online salg
  • Blågrøn Haglöfs Tight large, 291501,haglöfs tight evo large 30,smukkeste
  • Grå Haglöfs rygsæk, Tight icon medium,haglöfs rygsæk small,gunstig kommentar
  • Oliven Haglöfs rygsæk, Tight rugged,haglöfs jakke størrelser,anbefale
Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglofs tight large,haglöfs outlet online,fremragende kvalitet_checkout

Description

haglöfs rygsæk small Haglöfs Herre Tasker ,Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglofs tight large haglöfs jakke lim ultimate,forhandler

Populær studie og kontorrygsæk fra Haglöfs med udtagelig laptopbeskytter og masser af lommer til det forskellige indhold der skal med frem og tilbage fra kontoret.

Denne udgave af en computerrygsæk har plads til en 15" bærbar PC i det bagerste rum af tasken. Selve beskyttelsen til PC´en er en lille seperat "taske" der kan tages ud og bæres alene, med håndtag og velcrolukning, så PC´en ikke ryger ud.

Studie og kontorrygsækken er en rigtig dejlig sag der ikke vejer mere end højest nødvendigt og har alle de gode egenskaber vi forventer af en rygsæk der er valgt med omhu.
Det bagerste rum har - ud over plads til PC´en - også fin plads til et ringbind eller lignende og lynes let med en dobbeltlynlås med gode store zippertags på, så den let kan åbnes med handsker eller frosne fingre.
Det mellemste rum har en dejlig organizer på den ene side, hvor lommeregner, telefon, små blokke, buskort mv. kan sidde uforstyrret og en karabin til nøglerne.
Derudover har rummet også god plads til bøger eller lignende.
Det forreste rum - ude på selve fronten af rygsækken, har en vandtæt lynlås og ellers god plads til bøger, regntøj eller lignende. Og hvis ikke der er plads til regntøjet kan det fint spændes fast i de stropper der er på fronten af tasken.

Hele tasken er på ca. 23 liter og bæres let med et godt bæresystem. Rygsækken har nemlig ergonomisk formedes skulderstropper med en brystrem der kan indstilles i højden, så den passer til enhver højde af person og et hoftebælte der kan klikkes helt af, hvis ikke det ønskes.
Haglöfs har i mange år solgt rigtigt mange af deres populære Tight rygsække i alle størrelser og det er med ekspertisen fra denne populære rygsæk, Backup 15" er skabt.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.